Menu

Thomas Gammelgaard og Bagsværd Boldklub går hver til sit

image
13. maj 2024 kl. 22:49
Thomas Gammelgaard og Bagsværd Boldklub går hver til sit
Thomas Gammelgaard og Bagsværd Boldklub går hver til sit
Cheftræner for Bagsværd Boldklub Thomas Gammelgaard og Bagsværd Boldklub har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet. 

Det er naturligvis en ærgerlig situation, men en enig bestyrelse har truffet den beslutning efter dialog med Thomas. Anders Poulsen, bestyrelsesformand i Bagsværd Boldklub, udtaler i den forbindelse; 
"Thomas Gammelgaard kom til Bagsværd Boldklub i vinter og vi havde stor tro på, at Thomas sammen med holdet kunne bygge oven på det gode spil og fastholde de gode resultater på banen. Vi må imidlertid konstatere, at matchet mellem Thomas og spillertruppen ikke har fungeret optimalt". 
Bagsværd Boldklub ligger aktuelt nr. 2 i Sjællandsserien og med gode muligheder for at indgå i kvalspil til Danmarksserien og med 5 kampe tilbage er der brug for at handle nu. Formanden Anders Poulsen udtaler yderligere; 

"I enhver anden situation havde vi arbejdet med relationen mellem Thomas og spillertruppen og givet mulighed for at rykke tingene på banen. Derfor er vi efter gensidig aftale med Thomas blevet enige om, at det er bedst for alle parter at stoppe samarbejdet. Der skal lyde en stor tak til Thomas Gammelgaard for hans bidrag til klubben og vores 1. senior. Thomas er en dygtig træner, men matchet var bare ikke rigtigt i forhold til det relationelle. Vi ønsker ham al mulig held lykke videre".
Assistenttræner Carsten Rust overtager ansvaret som cheftræner i sæsonens sidste kampe. 

På bestyrelsens vegne
Anders Poulsen 
Formand 
Luk