U16 vinder ØST 2-rækken

Kristine Larsen
23. juni 2019 kl. 02:03
Lørdag var der én kamp på Bagsværd stadion, men hvilken kamp!

I dejligt sommervejr og med stor opbakning fra tilskuerne, viste U16-drengene for alvor hvad de er lavet af. Ikke bare var det deres første sæson i ØST 2-rækken, men de havde også skrevet sig ind i historiebøgerne, som det første hold fra Bagsværd Boldklub, der blev optaget i en ØST-række.

Lørdag skrev de endnu en gang historie med Cheftræner Martin Autzen i spidsen, da holdet havde deres sidste kamp i sæsonen imod Ålholm IF/KBK Hillerød. Bagsværd Boldklubs årgang 2003 drenge vandt overbevisende med 6-1 og vandt dermed ikke kun kampen, men også rækken. Holdet er nu derfor også det første hold i Bagsværd Boldklubs historie, der har vundet en ØST-række. DBU var tilstede og holdet fik overrakt pokalen efter kampen til stor begejstring samt konfetti udover det hele.

Det er noget af en bedrift, hvor drengene viser at de kan stå distancen og ikke bukker under for presset. De spiller fodbold på højeste niveau samtidig med at holdet har et unikt sammenhold. Det viser at man godt kan nå langt i en breddeklub med hårdt arbejde og dedikerede trænere.

Vi glæder os til at se hvad fremtiden byder og følge holdet efter sommerferien. På trods af at nogle spillere skal på efterskole, har holdet ingen intentioner om at slække på tingene.

Stort tillykke til drengene, som kan gå på en velfortjent sommerferie!