Menu

U14 2021

image U14'1 Sjællandsmester 2021
23. juni 2021 kl. 21:54
Lidt om U14'1 sæsonen

Vi startede ud med at spille 2-2 og brænde et hav af chancer i første kamp, det samme skete i anden kamp hvor modstanderen render med en 3-1 sejr efter slet ikke at have haft en chance i 2 halveg.

Det så ud til at blive en MEGET svær sæson, for bolden ville gerne i nettet i vores ende, men ikke i modstanderens! Vi vidste vi havde været det bedste hold i begge kampe, og det samme vidste modstanderne som selv sagde de var heldige at få point med begge gange. Vi skulle op på hesten og nu SKULLE vi vinde den 3 kamp for ikke at få en katastrofe sæson, for som deres træner sagde så var de klart det bedste hold i rækken. Trænernes fokus i sæsonen var at få spillerne til at få et bedre selvværd, og meget mere selvtillid! De skulle begynde at stole og tro på dem selv, men også deres holdkammarater!

Det fodboldmæssige fokus var på at spille flot og seværdig fodbold, det skulle være sammenspil og løb uden bold der virkelig passede sammen, hvilket det gjorde! Vi var uden tvivl det hold som spillede mest fodbold langs jorden i rækken, og desuden også modtog flere komplimenter fra modstanderes trænere omkring vi spillede det bedste fodbold i rækken de havde mødt i løbet af sæsonen! Vi skal blive endnu bedre foran mål, for resultaterne afsløre slet ikke hvor mange chancer vi har haft, jeg tror mindst jeg kan tælle 3 100% chancer i ALLE kampe, og jeg mener ALLE kampe som er blevet brændt! Selv i vores 1-1 kamp mod topholdet har vi 2 friløbere og en der står helt fri i det lille felt, bolden ville dog ikke ind!

Vi trænere er mere end tilfredse med placeringen, og ser frem til en efterårssæson, hvor fokus som altid er på at blive en bedre fodboldspiller samtidig med vi skaber vindermentalitet hos de unge drenge!

SM Mestre 2021