Nyhedsbrev april 2020

22. april 2020 kl. 08:33

Nyhedsbrev

Så er det ved at være 6 uger siden, at vi indstillede al aktivitet i Bagsværd Boldklub og det har været en mærkelig tid, hvor alle har været nødt til at omstille sig hurtigt. Nu er skoler og institutioner begyndt at åbne op igen og det ser ud til at gå den rigtige vej hen imod at få åbnet flere ting op, så det også kan blive vores tur.

DIF og DBU har lavet nye retningslinjer mht. træning udendørs. Disse gælder dog ikke kontaktsport, og DBU anbefaler fortsat at alle fodboldaktiviteter holdes lukket, foreløbig frem til 11. maj. I Bagsværd Boldklub overholder vi naturligvis DBUs retningslinjer, og Bagsværd Stadion er derfor fortsat lukket for al aktivitet i Bagsværd Boldklub regi. Læs DBUs melding her.
Der skal lyde stor ros herfra, da der har været flot opbakning fra vores trænere og medlemmer, som har været gode til at overholde anbefalingerne om at blive hjemme.

Tiden er også præget af usikkerhed omkring vores årlige fodboldskole, men vi holder hele tiden øje med udviklingen og vi arbejder i planlægningen på at kunne gennemføre indenfor forskellige scenarier. Vi melder mere ud, når vi har noget konkret at oplyse, men fodboldskolen er ikke aflyst på nuværende tidspunkt.

I Bagsværd Boldklub er vi opmærksomme på at give vores medlemmer
noget at se frem til og holde dem til ilden, hvorfor vi havde lavet en
Facebook Challenge i starten af april, hvor der blev præsenteret
14 simple, sjove øvelser, for alle niveauer,
som kunne laves derhjemme, alene, med en bold.
Der var en præmie på højkant og vinderen blev
Matheo fra U11, som vandt en sej fodboldtaske med navn og BB-logo.

Nogle har måske med spørgsmål vedr. kontingent og udbetaling af trænergodtgørelse. Bestyrelsen i Bagsværd Boldklub har besluttet ikke at tilbagebetale kontingent for foråret 2020, da kontingentet gælder for medlemskab i Bagsværd Boldklub, hvilket vi håber at I fortsat ønsker at være. Vi udbetaler også de aftalte trænergodtgørelser, selvom der ikke er fysiske aktiviteter i klubben, da vi selvfølgelig fortsat sætter pris på trænernes frivillige arbejde i klubben og ligeledes håber at de ønsker at fortsætte med det. Ingen medarbejdere er hjemsendt, men har i stedet brugt tid på at ordne forefaldende arbejde og gøre klar til vi kan starte op igen. Bestyrelsen har holdt online møder hver 14. dag, så vi står alle klar til at komme i gang igen.

På Gladsaxe stadion er der lagt 6 forskellige prøver med kunstgræs, som man kan tage op og prøve af, hvis man interesserer sig for udskiftningen af kunstgræsset på Bagsværd stadion. Der er åbent mandag – torsdag fra 8.00 – 15.00 og fredag fra 8.00 – 13.00. Der vil være evalueringsskema ved banerne, som kan indleveres deroppe. Husk at overholde anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Læs dem her.

Lige inden nedlukningen d.12. marts, havde Bagsværd Boldklub afholdt generalforsamling, hvor vi var meget opsatte på at starte nye udvalg op. Dette er imidlertid gået lidt i stå, da det ikke har været muligt at mødes fysisk og andre ting har fyldt i hverdagen. Bestyrelsen arbejder dog videre med det i kulissen, så vi kan få det sat i gang hurtigst muligt og udvalgene kan starte op.

Har du en god historie om at være fodboldspiller/fodboldtræner i denne tid, så send den gerne til os på post@bagsvaerdboldklub.dk, så vi kan dele de positive ting med hinanden.

Vi glæder os alle til at komme i gang igen, men lige nu tager vi vores ansvar alvorligt i denne samfundskrise og holder os på afstand indtil det er forsvarligt at mødes igen.

Vi håber at I kan holde modet oppe og vi glæder os til at se jer igen.

På vegne af

Bestyrelsen i Bagsværd Boldklub