Ny 2 seniortræner

29. juli 2021 kl. 08:42
Morten Skoubo vender hjem til BB og har følgende kommentarer til hans tilbagevenden…

Tilbage i Bagsværd Boldklub efter 2 1/2 år væk, og så skal jeg endnu en gang til at træne de drenge jeg har trænet flere gange tidligere. Nu er det så i serie 2 og med en midter placering sidste sæson, så skal vi prøve at blive i sub toppen og kigge op af.

Jeg har været i 2 andre klubber i de 2 1/2 år jeg har været væk og syntes selv jeg har lært en hel del i forhold til træning og hvor meget man kan presse spillere, det håber jeg at kunne videre føre i 2 seniortruppen.

Jeg skal nu ind i et trænerteam med Nis Stendevad, som jeg har set i et par træninger det sidste års tid, og mener han bidrager med rigtig meget til truppen og ikke mindst træningen, har et godt engagement og en seriøs indstilling.
Glæder mig til at arbejde med hele truppen og teamet omkring holdet.