Menu

Infobrev 10.05.20

image
10. maj 2020 kl. 21:38

Kære trænere, holdledere, spillere og forældre i BB

Vi ved, at I alle sammen glæder jer til at komme til fodbold i BB igen, og det samme gør vi. 

Både ansatte, frivillige og bestyrelse knokler for at det snart kan lade sig gøre, og håber ikke der går for lang tid. Der er en række praktiske ting som skal på plads, for at vi kan sikre de bedst mulige rammer, især sundhedsfagligt, og det er vores ansvar at det er på plads inden vi åbner op for træning igen. Det er blandt andet skiltning på stadion, fordeling af træningstider, opdeling af rekvisitter og meget andet. Heldigvis er meget af det ved at falde på plads. 

Derudover skal vi finde ud af at udnytte vores arealer bedst muligt, så vi kan få plads til alle vores spillere. Her har vi brug for myndighedernes involvering, blandt andet så vi sikrer os, at vi ikke bryder forsamlingsforbuddet: vi har naturligvis vores medlemmers sundhed som første prioritet, og vil samtidig ikke risikere en bøderegn for at have brudt forsamlingsforbuddet. Når vi har haft en dialog med både kommune og lokalpoliti, kan vi forhåbentlig begynde at åbne op for fodboldtræning igen. 

Vi kan derfor ikke med sikkerhed sige hvornår vi kan begynde at træne igen. Vi gør alt hvad vi kan for at det kan ske så hurtigt som muligt, men vigtigst; at det kan ske under forsvarlige og lovlige rammer. Så selvom det kan være svært, beder vi om jeres tålmodighed lidt endnu. Vi melder ud så snart vi har nyt om genåbningen, herunder mange af de praktiske foranstaltninger. Indtil da er det desværre ikke muligt at træne i BB.

Mvh.

Bestyrelsen i Bagsværd Boldklub