Formanden siger tak 2021 og velkommen til 2022

image Godt nytår 2022
Claus Møller
30. december 2021 kl. 19:21
Her på falderebet til 2022 vil vi ønske jer alle et rigtig godt nytår.

Kære alle i BB; spillere, trænere, frivillige og forældre.
Her på falderebet til 2022 vil vi ønske jer alle et rigtig godt nytår. 2021 har ligesom 2020 var det, været præget af COVID-19, og det har selvfølgelig også sæt sit præg på dagligdagen i vores klub. Dét til trods har 2021 været et godt år i BB, og vi kan blandt andet se tilbage på flotte sportslige resultater på både børne-, ungdoms- og seniorsiden. Vi har nu også etableret pigehold på næsten alle årgange i klubben, og har et flot medlemstal. Derudover har vi fået en ny kunstgræsbane. Den er miljøvenlig, og derfor med sand i stedet for det hidtidige gummigranulat. Det er et andet underlag end vi har været vante til, og der går lidt tid inden den er spillet til. Vi er gennem forvaltningen i løbende dialog med entreprenøren om banens beskaffenhed, den rette mængde sand og lignende, så vi får den bedst mulige bane. Vi kan samtidig glæde os over et endnu større areal som den nye bane dækker over. I 2021 har vi arbejdet målrettet på at få flere ungtrænere til holdene - både for at hjælpe “hovedtrænerne”, og for forhåbentlig at sikre en fødekæde med kommende trænere til vores mange hold.
I det kommende år håber vi, at COVID-19 slipper sit tag for alvor, så vi kan dyrke vores dyrebare fællesskab endnu mere, både på holdene og på tværs af holdene. Dét at være en del af et hold, som eksempelvis et fodboldhold, er guld værd for børn, unge og voksne, og den holdfølelse skal vi sikre og dyrke i det kommende år.
Afslutningsvis vil jeg særligt takke alle jer som frivilligt, eller for et beskedent beløb, er tilknyttet Bagsværd Boldklub og er med til at give vores børn og unge mennesker rige, sjove og udviklende oplevelser hver eneste uge, til træning, kamp og sociale arrangementer - I har vores dybeste respekt for jeres store arbejde.

Rigtigt godt nytår til jer og jeres nærmeste. Vi ses på Bagsværd stadion, og alle mulige andre stadions i 2022. Vi glæder os!