Ekstraordinær generalforsamling

image Ekstraordinær generalforsamling
18. april 2022 kl. 15:03
Ekstraordinær generalforsamling i Bagsværd Boldklub, søndag d. 24. april kl. 9 i Sportscaféen.

Kære alle i Bagsværd Boldklub

Som tidligere annonceret, er vi blevet bedt om at indkalde til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes søndag d. 24. april 2022 kl. 9.00 i Sportscaféen.

Baggrunden for den ekstraordinære generalforsamling, er en gruppe spilleres ønske om en behandling af deres forslag om ny kontingentsats for seniormedlemmer og ældre. Der er derudover kommet et forslag vedrørende ligestilling for kønnene i de samarbejdsaftaler klubben indgår. Både dagsorden og de to forslag er vedhæftet her, og det forventes at begge forslag bliver sat til afstemning.

På generalforsamlingen vil bestyrelsen naturligvis kommentere på forslagene, ligesom der er mulighed for at stille spørgsmål til disse.

Jeg håber I vil dukke op og give jeres mening til kende, og afgive jeres stemme.

Rigtig god påske

På bestyrelsen vegne, med venlig hilsen
Claus