Gæst på Bagsværd Stadion

Formålet med denne side er at give et par råd/tips til de udehold, der gæster Bagsværd Boldklub, så de nemmest kan færdes på stadion og være med til at kampene bliver afviklet bedst muligt.

Parkering
Vores parkerings-areal er begrænset, vi henstiller derfor til at alle udehold parkerer ved de 2 højhuse ved Bagsværd Centeret eller på parkeringen ved Bagsværd Skole (se billede).
Fra de 2 højhuse er der højst 200 meters gang fra parkeringspladserne til omklædnings rummene og endnu mindre fra Bagsværd skole.

Dommere og fair-play
Bagsværd Boldklub tilstræber at alle klubbens hold har de samme rammer, og derfor er der bestilt uddannede 11-mands dommere til samtlige "døm-selv-kampe" i både ungdom og senior. I alle 8-mands kampe vil dommer-opgaven være varetaget af dommere, der har bestået kampleder-kursus.
Vi er meget tilfredse med ordningen, og vi vil gerne opfordre gæstende hold til at respektere de påsatte dommere, da de yder et stort stykke arbejde, for at vi andre kan dyrke vores idræt på fair vis.

Ved kampe på Bane 1 (Stadionbanen) er det kun tilladt at have udskiftere samt trænere+holdledere i det tekniske område - tilskuere bedes blive bag indhegningen til løbebanen eller nyde kampen fra terrassen. Dette skyldes at vi deler stadion med den lokale atletikklub, og at begge klubber dermed kan bruge stadion samtidigt.

Øl og vand efter kampen
Klubben har en god kantine hvor der er mulighed for at købe mad og drikke til fornuftige priser, og det er derfor ikke tilladt at medbring øl og sodavand på stadion.
Kantinen bestyres af en forpagter, der lejer lokalerne af kommunen, og derfor er det en kommunal regel, der sikrer forpagteren eneret til salg på stadion.

Spilletøj
Bagsværd Boldklub spiller i røde bluser, hvide shorts og røde strømper.
Matcher jeres klub farver (specielt trøjerne), skal I medbringe enten skiftetøj eller overtræksveste.