Bagsværd BK's Persondatapolitik

1.

Vi registrerer dine oplysninger herunder navn, fødselsdato, adresse, mail, telefonnumre m.m. i forbindelse med indmeldelse via vores hjemmeside www.bagsvaerdboldklub.dk eller ved at du på anden vis afgiver oplysninger til os.

2.

Formålet med indsamlingen af dine oplysninger, er at vi skal bruge dem i forbindelse med dit medlemskab, således vi kan komme i kontakt med dig vedr. dit medlemskab. For frivillige vil personoplysningerne ligeledes bruges i forbindelse med udbetaling af godtgørelse samt indhentning af børneattester og adgangsbrikker til faciliteterne.

3.

Brug af dine oplysninger vil kun ske af medarbejdere, der skal bruge oplysningerne af nødvendighed og kun disse har adgang hertil. Vi har indgået en skriftlig databehandleraftale med vores databehandler hos Dansk Boldspil-Unions it-systemer, der behandler personoplysninger på vores vegne.

4.

For at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger vil vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder:

• Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om information vedr. hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til post@bagsvaerdboldklub.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

• Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har om dig, bedes du til rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive rettet.

• Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, ex. hvis du tilbagekalder dit samtykke. Der kan være tilfælde, hvor vi ikke kan slette oplysningerne, for at overholde vores retslige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

• Retten til at begrænse behandlingen

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring og ikke til brug, hvis du f.eks. mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

• Underretningspligt

Du har ikke kun berigtigelsesret, men faktisk også underretningspligt til at sørge for, at de oplysninger vi skal bruge til dig, er opdaterede. Hvis du eksempelvis skifter adresse eller mail, skal du sørge for at opdatere dine oplysninger på din DBU-profil.